Ajánljatok nekem valami étrendkiegészítőt, vitamintablettát?
Nem sportolok és diétázom. Ezért hogy nehízzak & étvágyam sem legyen, ne legyen benne B vitamin vagy csak picike. A vitamin jó lenne meg E, F, bár nem baj ha nincsen.
Sok minerália kellene, főleg vas, cink. Jó lenne króm is.
Köszi :-)
Nesze, ez neked való stílusban van megírva:
Méghogy a B vitaminhoz adott C vitamin már megakadályozza a B vitamint a hatása kifejtésében ?? A vitaminok segítik egymást, honnan szedtek ilyen lükeségeket ? ha ezt elmondpd egy patikusnak körbenevet.
Nem vagyok mindenttudó, mint ti, nem ismerek minden készítményt, az orvos sem, csak gyógyszert, így bár tudom a szükségleteimet, nem tudom mit kellene vennem.
Sok minerália kellene, főleg vas, cink. Jó lenne króm is.
A megoldás egyszerrű, akkor nem multit vaszel, hanem csak minerálokat tartalmazót.
A kérdező kommentje: Napi 2x esezm ! Ha többet ennék, elhíznék. Vitaminkúrára teszik a soványakat hogy meghízzanak, éhesek lesznek a B vitamintól.
Kedves Kérdező, ez a lehető legrosszabb megoldás. Napi 2x enni?!?!? Az elhízás nem ettől indul be. De valószínűleg ezzel behatóan foglalkoztál, tehát nem is részeletezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!