Ajánljatok nekem valami étrendkiegészítőt, vitamintablettát?
Nem sportolok és diétázom. Ezért hogy nehízzak & étvágyam sem legyen, ne legyen benne B vitamin vagy csak picike. A vitamin jó lenne meg E, F, bár nem baj ha nincsen.
Sok minerália kellene, főleg vas, cink. Jó lenne króm is.
Köszi :-)
Hülyeség mind a kétszeri evés, mind a vitamintól hízás!
Ha kétszer eszel, akkor belassul az anyagcseréd. Szerinted mi testépítők, hogy szálkásítunk le? Napi 6-7 kis kajálással, hogy pörögjön az anyagcsere. Nagyon kevés ch, sok fehérje, aerob és súlyzós edzés és olvad le a zsír.
De minek írok?, úgysem hiszel nekem.:)
Mert sportóltok. Én nem ! A hollywoodi énekesnő miért eszik napjában egyszer 1x kis mandulát hogy ne hízzon el ? Mert ha nem sportól hízik az ember.
2x keveset eszek, de ha többet ennék, elhíznék. volt rá példa. B vitamint az étvágyra adják, akkor ezt most mondom, ha nem tudnád.
Feleslegesen válaszolok, mert nem fogod elhinni. B vitamin mellé sok C vitamint kell szedni, akkor nem leszel éhesebb tőle, "kedves" Minerália-man.
Akinek van esze nem válaszol neked, mert te csak trollkodni jársz ide. Ráadásul kérdezőként!
"Más nagyon meg nem is írt ide"
Más legalább nem szól bele abba, amihez nem ért.
"B vitamin mellé sok C vitamint kell szedni, akkor nem leszel éhesebb tőle"
Ezt valóban nem hiszem el, ugyanis egy EMELETES MARHASÁG !! Én nem tudom, hogy honnan szeditek ezt és komolyan írjátok-e le, de hogy tudományos oldalon nem olvastatok ilyet az biztos !
Figyelj öcsi. B vitamint ír fel az orvos magába, hogy megjöjjön az étvágy -.- Olvasd el a B1 vitamin betegtájékoztatóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!