Például ma mit ettetek? Szerintem nem eszem sokat, és nem fogyok. Kiváncsi vagyok másoknál hogy van.Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 22. 21:07
1/7 anonim válasza:
Én például 6-kor kelek és általában olyankor nem bírok még enni,ezért csinálok egy barna kenyérből készült szendvicset a suliba meg viszek egy almát vagy narancsot még. Aztán 2 körül hazaérek és ebédelek valami főtt kaját,vagy csak levest vagy csak másodikat,aztán 1 órával utána iszom egy kávét ami mellé néha megeszem egy csokiskekszet,de nem sokat. Innentől kezdve már nem nagyon vagyok éhes,ha mégis akkor gyümölcsöt eszem! :)
2013. jan. 22. 21:16
2/7 anonim válasza:
délelőtt ettem egy fél (nyers) sárgarépát és egy kis pogácsát, ami tényleg kicsi volt a helyi pékségből vettem. 3 órakor ettem egy tányér brassóit sok savanyú káposztával. 6 óra fele 2 db győri zabfalat kekszet.
2013. jan. 22. 21:17
3/7 anonim válasza:
Reggelire párizsis szendvics, ebédre rizses húst, vacsira is valamilyen felvágottas zsemle+sajt+koktélparadicsom. :) Iszok még frissen facsart grapefruit levet.
2013. jan. 22. 21:20
4/7 anonim válasza:
Reggelire egy pizzás csigát, ebédre egy tányér sült húst, krumplival és egy fél tányér levest, vacsorára 2 db virslit 3 szelet graham toast kenyérrel.
2013. jan. 22. 21:23
5/7 anonim válasza:
reggelire gabonapehely tejjel,
11-kor uzsonnára a suliban egy zsömle nyáriszalámival és sajttal,
Ebédre egy normál adag főtt étel, általában hús nélkül
Vacsira kb akkora adag mint reggelire (jellemzően valamilyen maradék/leves/szendvics)
Nassolni általában gyümölcsöt szoktam, kb napi egy szemet. Cukros üdítőket nem iszom, viszont egy kávé cukorral és tejjel minden nap lecsúszik :)
22/L
2013. jan. 22. 21:35
7/7 anonim válasza:
Hát nem akarlak elszomorítani meg semmi,figyelj oda tényleg de szerintem ez full geneteika.Barántőm 19éves ugyanazt eszi mint én,ugyanannyit mint én (ha nem többet) nasi,csoki,pizza stb. és egyszerűen nem hízik meg.Gondolom látatlanban mindenki irigyli roppant nőies,aranyos csinos és semennyire sem hízékony.
A fejembe nem fért bele hogy létezhet ilyen,amíg be nem mutatott a szüleinek.Már mindent értek.Genetika,ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!