Vírus, vagy baj van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mostanában úgy tudom, megy egy hasmenéses-hányásos vírus. Körübelül 1 hete hánytam, ment a hasam, azt mondták, vírus, így itthon maradtam. Nem bírtam semmit enni, minden emésztetlenül tova- vagy visszaszaladt. 4 kiló minusz 5 nap alatt. Normaflore-t ittam, folyamatosam sós ételeket ettem, és öntöttem magamba a folyadékot, és 5 nap alatt rendbe is jöttem. 2 napig ettem rendesen, de még mindig csak minimális adagokat, nem volt semmi probléma. Tegnap újra kezdődött a rémálom... Nem ment le egy falat sem, vagy ha mégis, akkor nagyon fájt a hasam, a gyomrom. Ma egy pár szál ropit ettem, és attól is megvoltak a következmények...
Kérdés: szimpla vírus, vagy érdemes tartani valami nagyobb problémától?
2013. jan. 22. 01:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes ezzel ügyeletre menni, ha ez így folytatódik nagy bajod lehet belőle.
2/3 anonim válasza:
Szimpla vírus már elmúlt volna, itt más baj van.
3/3 A kérdező kommentje:
Ettől féltem... Köszönöm!
2013. jan. 22. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!