Quek kérdése:
Mit tegyek hogy kicsit fel hízzak? 16/F
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 185 cm vagyok és 54 kg , szóval elégé sovány test alkatom van. 8 éve birkózók de nincs valami izmos testalkatom, és ez így nem maradhat. Az izmosodáshoz tudtommal kicsit híznom kéne hogy legyen minek átalakulnia izommá. Mit tegyek? ajánlottak szereket, de kicsit félek tőlük, mert van egy kis minimális pro-lapszusom(szív probléma) és úgy hallottam hogy ezek a cuccok terhelik a szívet és az nekem egyáltalán nem lenne jó. Tömöm magam kajával rendszeres edzést is végzek és nincs eredmény!2013. jan. 17. 23:44
1/4 anonim válasza:
Amikor annak idelyén bevonultam katonának én is elég vékony voltam.Az étkezések nap-nap után ugyanabban a rendszerben ismétlődtek és mire leszereltem elég jól meghíztam.A kaja nem volt túl jó és kevés is volt ezért gondolom,hogy a rendszerességtől híztam.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendszeresen eszek sőt napi 5 alkalommal reggel délbe este+ fő étkezések között is... ráadásul nem keveset. katonaság mára már nincs, helyette kaptunk sok páwát és sok emost:D
2013. jan. 18. 13:27
3/4 anonim válasza:
Egyél több szénhidráltot és ne csak ez birkózz hanem menj el kocogni vagy ilyesmik után jóval éhesebb vagy és akkor majd talán nem leszel ilyen vékony mert ez már beteges szerintem az orvost is meglátogathatod mert nem csak a kövérség de a soványság is lehet halálos..és jó lenne ha orvos látna.:)
4/4 A kérdező kommentje:
kocogást ki próbálom hátba be válik.
2013. jan. 20. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!