Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csajok! Mindenhol arról...

Csajok! Mindenhol arról olvasok és látok hirdetést hogyan fogyjunk le de arról soha nem látok, hogyan hízzunk?

Figyelt kérdés

olyan tanácsokat szeretnék kérni amivel párkilót felszedhetnék. nem vagyok extra vékony de egy 4-5 kilót szívesen elfogadnék.. próbáltam már sokmindent szedek vitaminokat próbálok sokat enni de akár mekkora a mannyiség amitől más lány rögtön hízna rajatam meg se látszik.. milyen tippeitek lennének?:D

18/L

2013. jan. 11. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Peritol tabletta. Egy darabig többször leszel éhes.

Én 2 kilót híztam tőle, de egyelőre kérdéses, hogy meg tudom-e tartani.

Más: Torna, fizikai munka:sok és fárasztó. A szabad levegőn végzett a legjobb, de ez 3-4 hónapnál hamarabb nemigen hoz eredményt. (nekem 6 hónap után kezdett látszódni valami, amikor ilyen munkám volt)

2013. jan. 11. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen tetted fel a kérdést. Ha ugyan ezt kiírnád a Sport, mozgás -> egyéb kérdések témakörben, elég sok választ kapnál tényleg hozzáértő emberektől :)
2013. jan. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!