Étkezés, fogyni szeretnék. Izmosodni is, lehetséges?
Zöldség / Gyümölcs mindenképp legyen az étrenden. Ha nem akarsz szigorú étrendet, akkor nem kell erőltetni, de ezek legyenek meg mindenképp!
Hát ha kockahasat szeretnél, akkor az necces és a tévhitek ellenére nem is egészséges, hogyha tökéletesen látszik az összes.
Edzésterv kondiba vagy otthonra?
Ha izmosodni is szeretnél akkor nagyon nem jó, hogy csak zöldséget és gyümölcsöt eszel. Egyél sovány, fehérhúst. Nekem az bevált. Attól izmosodtam.
Étrend szempontjából azt tudnám mondani, hogy kerüld a sok szénhidrátot és zsírt, egyél sok fehérjét.
Szóval reggeli lehet akár teljes kiőrlésű gabona plusz fehérje és zöldség, ebéd csak fehérje és zöldség nasinak ehetsz gyümölcsöt (csak banánt ne), és nálam a vacsora elhagyása bevált, de tudom, ez drasztikus lenne, szal valami saláta jó például (de öntet nélkül az is).
Hát ugyértem hogy izmosodni, hogy nyárra nézzek ki valahogy.
egyébként 187-8 centi vagyok és kb 90 kg körül. nemtudom pontosan
- A gyümölcsök nem alkalmasak sem izomépítésre, sem fogyásra, tele vannak fruktózzal, ami meg nem annyira jó muri. A vitamintartalmuk pedig már töredéke a originálnak, ettől függetlenül azért érdemes enni, de nem arra kéne alapozni, pláne nem úgy, hogy rendes kaja helyett csak gyümölcsöket... néha gondolkodni is szabad.
- Fogyni és izmosodni nemigen lehet naturálban, max a kezdőknek egy kicsit, de ez megintcsak olyan dolog, amire nem lehet alapozni. El kell dönteni, mit akarsz előbb. Kis súlyfelesleggel nem érdemes szálkásítani, mert elég tré lesz az eredmény, na meg tömegelés közben óhatatlanul jön fel némi zsír is.
- Tömegelés közben ponthogy sok szénhidrát kell, de persze összetett fajta, szóval nem cukrot meg fehérkenyeret zabálunk kétpofára.
- Vacsoraelhagyás megintcsak egy öngyilkos ötlet, fogyás szempontjából nem segít, csak ront a helyzeten, tápanyaghiányos állapotba teszed a tested kb fél napig, aki megijed, és elkezd raktározni. Izmosodás szempontjából pedig annyira abszurd, hogy csak na. Esetleg szénhidrátból ne egyél már sokat este. [link]
- Nézz szét a sportrovatba, olvass alapismereteket (gugli első találat), sárga kapszulát, minden le van írva, kérdezned sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!