Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 3 nap alatt szeretnék fogyni,...

3 nap alatt szeretnék fogyni, vagyis csak centikből. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok tanácsokat, hogy mit egyek stb. mert már sürget az idő:D Tudom hogy hamarabb kellett volna kezdeni de a karácsonyi kaják... Előre is köszi.
2008. dec. 26. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyit szeretnél fogyni?
2008. dec. 26. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha pl azért,hogy beleférj egy ruhába és nem több kg-ot akarsz lefogyni akkor igyál sokat és keveset egyél.Hasprés,fóliázd be a tested.Én egy remek krémet használok mikor fóliázok(Horváth Éva is ezt használja és nekem is bevált)Bármilyen a legolcsobb testápolókrém + 5-6 csepp fahéj olaj(amiket boltokban lehet venni illó olaj féle)mikor rákented a testedre be kell fóliázni(vékonyan kell kenni)Ha úgy érzed,hogy éget és fáj kicsit akkor dolgozik a krém.Főleg a fenéken ahol több a zsír ott fáj kicsit de hát a szépségért megkell szenvedni!Ha ezt nem szeretnéd akkor csak sima fólia és úgy tornázz.(Ha a krémes verziót választod csak 1 órát lehet rajtad!!)Még tudom ajánlani a szaunát.Méregtelenit és feszesebbé teszi a bört,de a folyadékot pótolnod kell!
2008. dec. 26. 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:

hát kb 1-2 kg-ot, azt is csak has, derék tájékról.

a 2. válaszolónak pedig köszi!!:)

2008. dec. 26. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt nem tudsz zsírból fogyni. 1-2 kg-t viszont le tudsz dobni, de az tisztán víz lesz.

Minden olyan megoldás szóba jöhet amivel vizet veszítesz, akár célzottan is. Csakúgy mint az előttem szóló írta, a fólia egy ilyen módszer. Lehet kapni direkt olyan krémeket, amelyek kitágítják az ereidet és felgyorsítják az anyagcserédet célzottan. Ezeket szokták a fólia alá tenni. Az eredmény elég gyors és rövid távú, eltávozik a víz az adott részről.

Kevésbé látványos, de működő módszer a szauna. Akár 1 liter (tehát 1 kg) vizet is veszíthetsz vele, amit persze aztán pótolsz is, de ideig-óráig hat.

Azok a sportolók, akiknél van mérlegelés ezen kívül még szokták alkalmazni azt, hogy a mérlegelés előtti nap és aznap sem esznek és nem is isznak semmit. A zsír nem lesz kevesebb, viszont az elfogyasztott táplálék mert nem lesz bennük, ill. az emberi test elég jelentős mennyiségű vizet veszít egy nap alatt, így több kilóval is kevesebbek lehetnek mérlegeléskor.

Azt gondolnám, talán a fóliás megoldás lenne a legjobb, de mivel minden módszer arra épül, hogy kihajtson egy kis vizet a szervezetedből, ezért ne igyál eröltetve sokat, mert vissza is jön ami lement.

Amire még figyelj: óvakodj a sós ételektől, pár zacskó chips elfogyasztása után akár 2-3 kg-ot hízhatsz átmenetileg az elfogyasztott folyadék miatt.

2008. dec. 26. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:)
2008. dec. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!