Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigitől télleg lehet fogyni?...

A cigitől télleg lehet fogyni? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
KI hallot már erről? MErt én már nme egy helyen..és ahhoz mennyit kell szívni??
2009. júl. 26. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
persze, azért fogynak mert a kajálást is a cigivel helyettesítik már... láncdohányos. Olyanok mint az alkoholisták, azok is többségében soványak, mert már nem esznek.
2009. júl. 26. 21:47
 2/13 anonim válasza:
87%
Igazából nem a dohányzástól lehet lefogyni. A dohányzás csak az étvágyat veszi el, ám azt sem minden esetben. Pl, ha éhes vagy, és elszívsz egy szál cigit, akkor nem fogod érezni, hogy éhes vagy. Persze ez sem tart örökké, ember függő, hogy meddig tart.
2009. júl. 26. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
eléggé emberfüggő szerintem, mert nálam például az a helyzet, hogy amíg cigiztem, folytom ettem. Kajálás után emésztőcigi, cigi után kaja, hogy elvegye a rossz szájízt. Híztam is miatta 15 kg-t. Szal állandóan ettem. Kaja, kaja, kaja... Amióta nem cigizek, fele anynyit eszek.
2009. júl. 26. 22:55
 4/13 anonim ***** válasza:
amugy cigitöl vagy lefogysz vagy sokat hizol. ha leszoksz rola mindig az ellentéte lesz...:D
2009. júl. 27. 07:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezt felejtsd el! Butaság... Annyi igaz belőle, hogy valamelyest csökkenti az étvágyat. Legalábbis a sok bűztől másra koncentrálsz...:)) De igazából pótcselekvés. És mivel az evés is lehet az, így a cigi kiüti a nyeregből.:) De ezt ne úgy képzeld el, hogy majd ha sokat dohányzol, nem lesz étvágyad és alig fogsz enni, mert ilyen nincs.:)
2009. júl. 27. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Rá ne szokj, fogyás miatt!!

(amúgy előttem elmondták azt amit én is tudok)

2009. júl. 29. 14:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nemtudom, de én ha éhes vagyok nekem nem esik jól a cigi.Ennek kell valamit, mert különben úgy érzem hogy szétmarja a gyomromat.Útána viszont nagyon jól esik.Szóval ez az elmélet nálam nem igaz, hogy helyettesítem vele az étkezést...Sőt volt amikor letettem 1hónapra és híztam 3 kilót....

De semmisem ér annyit, hogy rászokj a cigire!!Még ha azt mondják, hogy te leszel a legcsodálatosabb a világon, akkor se.

2009. júl. 30. 00:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Én sem főétkezésre gondoltam, pótcselekvésről beszéltem:))
2009. júl. 30. 09:15
 9/13 anonim válasza:
Persze h lelehet fogyni tőle, de arra vannak jobb módszerek is mint a cigi
2009. júl. 31. 17:15
 10/13 anonim válasza:
100%
Tapasztalapból mondom hogy lehet fogyni de emiatt ne szokj rá én egyszer egy bulin cigiztem és mellé nagyon sokat ettem de közben fogyókúráztam mindennap mérem a súllyom hát megnéztem rá következő nap hogy mennyit híztam és csoda fogytam 3 dekát pedig ettem 5 étkezést rendes adagokkal majd este egy hamburger egy gyors és egy tábla csoki és fogytam ez után még fogyás érdekében cigiztem egy hétig mikor elértem a kítűzött súlyt utána letettem a cigit
2010. márc. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!