Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fokhagymát szokott még valaki...

Fokhagymát szokott még valaki nyersen enni?

Figyelt kérdés
Oks, nem épp meetingbarát, de valamiért utána a gyomromat is egészen másként érzem és a torkomból-orromból is kimegy minden aminek nem ott a helye 1 nap alatt.

2013. jan. 2. 16:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Dehogy fáj, SŐT! Persze nem kopaszon eszem, hanem mézbe tunkolom, szétrágom és úgy. És nem a legnagyobb fejet kell benyomni :) Tényleg hatásos, igen, érezni a gyomorban, hogy dolgozik, de pont ez a legjobb benne! Perverz organikus élvezetekhez jutsz! Ha én kibirom a 176centi/60- kilómmal, akkor mindenki :)
2013. jan. 4. 23:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy ez nem 1 napra van beosztva, hanem együltő helyben illik.
2013. jan. 4. 23:12
 13/14 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Én kicsi fejeket eszem. Szóval nem ilyen gén módosított böszme nagy kínai sz@art. Pici, magyar és természetesen nem magában, hanem valami kajához. Rántotta, szendvics, ilyesmi.
2013. jan. 5. 09:57
 14/14 anonim válasza:
Ááá már értem:) Én is mindig valami kajához eszem:)
2013. jan. 8. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!