Szokott-e valaki fokhagymát adni kutyájának féreghajtóként, mennyire lehet ez hatékony? Termettől függően mennyit adtok?
semennyire!
Lehet kapni sokféle féreghajtó tablettát azzal mész is valamire. A sok fokhagyma mérgezően hat a kutyára!
Igen, az a hajléktalan fószer, akitől a kutyámat mentettem, akinek nem volt pár forintja a gyógyszerre. Felejtsd el a fokhagymát!!!!!
Semmit a világon nem ér!
Nekem van egy borzasztóan elvetemült francia bulldogom, mindent megeszik ezért fokhagymát is adok neki mert egészséges és féregűző hatása is van.
DE 3 havonta adok neki féreghajtót, ezen em szaba spórolni a kutya és a saját biztonságunk érdekében.
A legjobb a drontal de a cestal plus is jó és az tényleg pár száz forint.
Na tessék!!! Erről beszéltem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3639557-miert..
Népbutítás. Tabletta negyedévente, fokhagyma baromság!!!
4.
A fokhagymának NINCS féregűző hatása.
Miután hazavittem a hajléktalantól a kölyköt, 70 dekásan, tele bolhával, atkával, féreggel, remegve, élő férgeket és fokhagymát hányt. Egy egész gerezdet egy 4 hetes kutyakölyök. Ezután került orvoshoz, aki FÉREGHAJTÓT ADOTT BE NEKI, hazavittük, és szerencsétlen kutya baromi büdös férgeket nyomott ki magából. Semmi széklet, csak a férgek lógtak a seg*éből.
Aztán epilepsziás rohamot produkált és majdnem elveszítettük. A férgek méreganyaga az agyába került.
Ezért mondom, SENKI NE PRÓBÁLKOZZON A FOKHAGYMÁVAL, MERT AZ SEMMIRE NEM JÓ!!!!!!!
Amúgy a kutyám megmaradt, a gondos állatorvosnak köszönhetően!
28/N
Nem is értem, miért akarják sokan otthon, házilag megoldani a kutya féregtelenítését.
El kell menni az állatorvoshoz.
Férgek ellen fokhagyma???????
Ha eltörik a lábad, maradj otthon, a törött lábadat dugd egy teszkós nejlonszatyorba és rakd tele paradicsommal ... A hatás ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!