Másnak is szokott hosszabb ideig nem teljesen szilárd széklete lenni?
mármint nem is folyékony, bár gyakran eléggé pépes, de vagy ilyen krémszerű csokifagyi, vagy szilárd kisdarabos, de kicsit nyákos, stb-stb.
Voltam már tavasszal végbéltükrözésen, mert van, amikor pici vér is van benne, de nem találtak semmit, vagy hát kis gyulláadást, de gyógyszert nem adtak rá, meg azt mondták ez nem baj, de lehet előjegyeztetem magam egy következőre, nem?
meg tudom, rostosabban kéne táplálkoznom, de hát nem mindig sikerül
"folyékony, bár gyakran eléggé pépes, de vagy ilyen krémszerű csokifagyi, vagy szilárd kisdarabos, de kicsit nyákos"
Most készülődtem kajálni :(
Probiotikumot egyébként én is melegen ajánlom,és rajtad minden kedves embernek,akinek székrekedése vagy híg széklete van gyakran.
Azt megmondták,miért jelenik meg olykor vér a székletben?
Vashiányod nincs?
elsőnek: hát a kérdésből kiderülhetett, hogy nem nekedvaló most ez a kérdés:)
kettes: kevertem, vastagbéltükrözésem is volt (a végbeles az egyszerűbb móka, a vastagos az nem volt mégannyira se vicces)
többiek: oké, utánanézek ezeknek, hogy hol és hogy árulják, aztán kicsit felturbózzuk a táplálkozást.
A vérre nem mondtak semmit, csak, hogy kicsit piros a végbél, meg a vastagbélbe egy kis folt, de nem igazán súlyos, hogy gyószert adjon rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!