Hízókúráznom kellene. Nagyon vékony vagyok. Tippek?
Dietetikus!!?
Egyél többet és szénhidrárokban, zsírokban gazdagabbat!
Egy karácsonyi töltötkáposzta, füstölthússal, házikolbásszal jót tehet. És hozzá egy nagy karéj friss kenyér...
172 magas vagyok és 61 kiló. Mindig ilyenek voltak az arányaim. 20 évig hízókúráztam, eredménytelenül. Én is vékony vagyok, de nem csontos, beteges kinézetű. Javaslom, ne törődj vele. Élj vidáman, egyél ami jólesik, és ha lány vagy öltözz nőiesen, légy földre szállt angyal.
Én csak áldani tudom a sorsot ezért a hajlamért. A pasik ragadni fognak rád, mert a nagymellű teheneket hamar meg lehet ám únni!!!!!
Ne egyél rengeteget!
A szervezet a bevitt kalóriát egy ideig elraktározza, el vagy vele.
De ha túlzásba viszed, akkor elképzelhető, hogy az energiafelhasználásod felborul és visszafordíthatatlanul elkezdesz hízni. Miért? Most nekilátsz enni mindent tömérdek módon. Amikor hízol valamennyit, lehet hogy elégedett leszel és leállnál, de a túlzott raktározáshoz hosszászokott szervezeted a minimális energiát is elraktározza, nem használja fel. Magyarán nagyon hízékony leszel.
ÉN ÍGY JÁRTAM 10 ÉVE! Nem vicc. 8 év hízás után volt 2 kínkeserves év, amikor sikerült azt a 36 kilót leadnom.
Most helyreálltam, és normális az energiafelhasználásom.
Nehogy nekiess a csokinak meg a chipsnek! Inkább tegyél 1 szelet szalámi helyett 2-t a kenyérre. Jóféle magyaros ételekhez (lecsó, papr. krumpli) egyél egy szelet kenyérrel többet mint szoktál.
Persze édességet is lehet enni, de nem lehet túlzásba vinni. És nagyon fontos a folyadékbevitel. Napi 1.5-2.5 l víz/tea kell, hogy egészséges maradj, ráadásul a sok sós étel dehidratál.
(nem vagyok orvos, ez az én koncepcióm, a családban van viszont, és megerősítette. természetesen nem mindenkinél működhet a dolog, lehet hogy a te szervezeted másként reagálna...pl. nem hízol semmit. Ilyen is lehet, akármennyit eszel. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!