Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Más is elhagyta az étrendjéből...

Más is elhagyta az étrendjéből a kristály/por cukrot, a fehér lisztet, margarint, felvágottakat?

Figyelt kérdés

Az üdítőitalokat(cola),a nem igazi csokoládét stb...?

Észrevettétek,hogy így nehezebb kitalálni, hogy akkor mit is egyél aznap?

2012. dec. 5. 10:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nálunk kitart. Még sem fogyózunk.

Cukrot nem használunk annyit. Sőt, sütit sem csinálunk mindig. Sütihez meg alapból több minden kéne.

2012. dec. 6. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Mit esztek hogy elég ennyi?
2012. dec. 6. 14:13
 13/14 A kérdező kommentje:

A kókuszolaj úgy, hogy ha többet használjuk 3-4 hétig elég.

Húst nagyon ritkán eszünk. 1 hónapban egyszer max.

És nem minden ételhez kell rántás.

Én nem fogok ezen vitatkozni. Lehet úgy venni alap dolgokat, hogy közben nem keresünk olyan sokat sem. Csak elhatározás kérdése. Nem mondhatjuk azt persze, hogy mindenből a legjobbat vesszük meg csak amit mi fontosnak tartunk.

2012. dec. 6. 14:13
 14/14 Mr.Z85 válasza:
Pont ezeket amiket felsoroltál régen Énis éttem,de már két hónapja egyhagytam ezeket és érdekes dolgok következtek be..teljesen leszálkásodtam,lement 10kiló eddig is ugyanúgy sportoltam mint eddig,jobb a hangulatom.és mintha nem fájnának úgy az ízületeim mint régen..
2013. ápr. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!