Lehetséges hogy nállam a túlzott cukor fogyasztás az ellenkezőjét váltja ki???
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Mindíg mindenki azt mondja hogy: Ne egyél gumicukrot,csokit,chipset,colát és társait mert elhízol.
Én viszont mindet eszem, emellett viszonylag jó étrendem van. És szinte egészzségtelenül sovány vagyok! Lehetséges hogyha abbahagynám ezek fogyasztását, akkor híznék?
Mert mostmár másra nem tudok gondolni, csak erre, hogy azért nem hízok mert ilyen édességeket is eszem. Szinte minden nap megeszem 1-2 zacskó gumicukrot, vagy egy chips-et... De nem vagyok válogatós, minden húst eszek, és minden zöldséget. Lehet nállam az édességek a hízást gátolják valamiért, míg másoknál pedig akadályozza a fogyást???
2012. dec. 1. 08:57
1/1 anonim válasza:
Nem minden olyan egyszerű a világban, hogy fekete vagy fehér. Én például mindig nagyon sovány voltam, gyerekkoromban is felnőttként is 60kg (férfi). És egyszer aztán rákot diagnosztizáltak... Megműtöttek (köszönöm, jól vagyok) és azóta csodák-csodája felszedtem pár kilót és most 100kg vagyok. Ha olyat eszem hízom, mint bárki más. Ez nem jelenti azt, hogy te is beteg lennél, csak vannak ilyen esetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!