Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi van velem? Lent bővebben .

Mi van velem? Lent bővebben .

Figyelt kérdés

Ezt szinte nem hiszem el !!! ;( Bármit eszem, bármikor és bármennyit, nem hizom tőle !! Már kipróbáltam étvágyra való gyógyszert, attól tuok enni, de nem hizom tőle !

14 vagyok, 178 cm és 38 kg ! Mit tegyek ?? ;(;(;( Ez mért wan ?

2009. aug. 17. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom de a "van" "velem" és "bővebben" szavakat nem w-vel írják. BOCS
2009. aug. 17. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
178 és 38???? Biztos? Nem írtad el? Én is voltam vészesen sovány. 174cm vagyok és mikor 50kg voltam,akkor az orvos elküldött kivizsgálásra. Kiderült,hogy hormonproblémám van. De én akkor alig tudtam lábra állni,annyira gebe voltam. Nehezen tudlak elképzelni 178cm-vel és 38 kg-vel.
2009. aug. 17. 22:03
 3/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Elég durva a helyzet... Szerintem kérdezz meg egy orvost hogy mi ilyenkor a teendő.

Vannak akik nem tudnak hízni és vannak akiken már egy kevés étel is meglátszik. Te valószínűleg az első kategóriába tartozol de azért nem ártana egy látogatás orvosnál.

2009. aug. 17. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jézus!!! Ez nagyon alacsony testsúly! Én is hasonló helyzetben voltam 1 évvel ezelőtt...150 cm voltam és 26 kilogramm 14 éves léttemre! Gyorsan bekerültem a kórházba kivizsgálásra hogy hátha van valami belső szervi problémám. Semmi bajom nincs, de be kellett feküdnöm, ahol felhizlaltak. (Igaz, csak egy kilót de akkor már az is valami volt...) Nekem sem adtak semmilyen gyógyszert..Én azt ajánlom, tágítsd a gyomrod azzal, hogy megpróbálsz (szépen lassan, fokozatosan!) erővel is enni egyre többet és többet! Egyél sok kenyeret, főtt ételt, MÉZET, húst, és csak fokozatosan kezdj el erővel enni még egy kicsit és még egy kicsit...nekem is nehéz volt tágítani a gyomrom de sikerült...és szedek gyógyszert és használ is mert hízok tőle (ugyanúgy eszem mellette!) a neve Peritol. Nekem használ és most itt vagyok 15 évesen, 165cm vagyok és 40kg. Igaz ez még elég kevés de már imádok enni és egyre többet is tudok mert a gyógyszertől nagyobb az étvágyam és hízok is! Nem ártana előbb kivizsgáltatni magad, mert ebből komolyabb bajok is lehetnek! Vedd komolyan, nem játék!
2009. aug. 17. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és menni fog, csak akarni kell! Ha van benned akarat, hogy "Igen, meg fogom csinálni" akkor sikerülni fog! Sok sikert!
2009. aug. 17. 22:47
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek !! jaj igen elirtam, 167 vagyok, bocsánat !!!

remélem sikerülni fog, igen, már egyre többet eszem és mindent beleadok, hogy sikerüljön !!!!

köszönöm szépen mindenkinek !!! :)

2009. aug. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!