Lisztérzékenyek! Milyen kenyeret esztek? Kovászos kenyeret ehettek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 19:35
1/2 anonim válasza:
Minden olyat amiben nincs glutén :). Pl.rizslisztből v. kukoricalisztből készül.
2/2 anonim válasza:
lenmag, mák, gesztenyeliszt, kókusz, kókuszlisz, tökmag, szezámmag.. nem csak búza létezik a világon :D ezekbő mind isteni kenyeret lehet csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!