HOgy lehet hízni?
Figyelt kérdés
Valami külön házi praktikák ? lefekvés előtt édességet, vagy valami normál kaját enni, vagy pl mozgás előtt, után (pl tesióra) stb2012. nov. 14. 21:23
1/10 anonim válasza:
enni jó, enni kell, enni szeretni kell :D
2/10 A kérdező kommentje:
eszek eleget.. csak nemvagyok azaz elhízós típus
16 éves leszek pár nap múlva, kb olyan 170 cm ? nemtom má és 51-53 kg között mozog a súlyom, szoktam mérni itthoni mérleggel
2012. nov. 14. 21:25
3/10 A kérdező kommentje:
és fiú
2012. nov. 14. 21:25
5/10 anonim válasza:
én se vagyok az a hízós típus, 193cm és 70kg vagyok, #4-nek igaza van :D
6/10 A kérdező kommentje:
izmosodni házilag vhogy könnyen ? xd
fegyenc edzésen gondolkoztam anno.. de lusta vagyok xDD
2012. nov. 14. 21:28
7/10 anonim válasza:
Énis hiába eszek.14éves fiú vok,167cm,48kg
8/10 anonim válasza:
Hát ne haragudj,de ha lusta vagy ne várj eredményt.A kondi lenne a legjobb,de Fegyencedzés is jó.Ha csokit hasonlókat zabálsz,csak hájas leszel.
9/10 anonim válasza:
sufni kondiba lehet järni havi 3-5 ezer forinttol...
probäld meg.. vagy koli kondi az is olcso szokott lenni
10/10 anonim válasza:
Fogyni úgy kell,hogy többet mozogsz,mint eszel,ha hízni akarsz,többet egyél,mint amennyit lemozogsz.Legyél lusta,vagy ehetsz egész nap is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!