Mit ehetek, ha sok a gyomorsavam?
Figyelt kérdés
Voltam már dokinál,aki írt fel savlekötőt és azt mondta,hogy figyeljek az étkezésre.
Én hülye,elfelejtettem megkérdezni mit ehetek ilyenkor.
Mit ehetek?
2009. aug. 12. 12:40
1/6 anonim válasza:
Kerüld az ilyen ételekből a sokat: paradicsom, paprika, sok édesség, káposzta. Lényegébe azokat az ételeket nem szabad túlzásba vinni, aminek sav tartalma van. ha sok a yomorsavad, egyél egy szelet üres kenyeret, vagy igyál egy pohár vizet, nekem ez általában segít...
ja, és a szénsavas üdítőktől is sok a sav..
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ:D
akkor teát se ihatok?
2009. aug. 12. 12:52
3/6 anonim válasza:
de ihatsz, csak keveset, és ne tegyél bele sok citromot. ehetsz paradicsomot paprikát, stb. is, csak keveset, főleg, ha nagyon előrehaladott a gyomorsavtúltengésed...
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. aug. 12. 16:18
5/6 anonim válasza:
lehet hogy meg fogsz lepődni de mondok egy érdekeset. nekem az egyik orvosom ajánlotta. szódabikarbónát kell tenni vízbe, meg kis citromot és ezt idd meg. lúgosító hatása van. amúgy nekem is savproblémám és azt tapasztaltam hogy akármit eszek a tünetek mindenhogy jelentkeznek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:D
igen,eléggé meglepődtem de kifogom próbálni:)
2009. aug. 13. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!