A laktózérzékenységnek milyen tünetei vannak?
én laktóz érzékeny vagyok..
nekem fáj a gyomrom,enyhe hányinger..és ha már nagyon rossz akkor reszketni szoktam.. egész testem.. :S nem túl kellemes..
én is laktóz érzékeny vagyok,
tüneteim: haspuffadás, hasfájás, hányinger/súlyosabb esetben/, és olyan belső forróság/nem tudom másképp leírni/
nekem nem rég derült ki
15/L
Nekem a leírtakon kívül, egy hónapig minden reggel ébredés után egy-két órával, hidegrázás mellett az összes energiámat az emésztés felélte, így ennek következtében meleg has, ájulás. Ha nem volt ájulás a rosszullét mértéke a halálfélelemmel párosult, vizes hasmenés, hasi görcsök, rossz lehelet. Utóbbi a szervezetben ilyenkor termelődő hidrogén gáz miatt. (A laktóz érzékenységet a vérvétel mellett, hidrogén teszttel is lehet ellenőrizni.)
Hallomásból;
Állítólag volt már ember, aki az érzékenység mellett bevitt túlzott mennyiségű laktózba belehalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!