Mik a tünetei a laktózérzékenységnek?
Figyelt kérdés
A BABAM 9 HONAPOS ES A DOKTORNO SZERINT LAKTOZEREZKENY MERT NEM HIZIK ELEGET ES KICSI A SUJA MOST 7,8002010. jan. 9. 07:51
1/10 anonim válasza:
Szia!
Pöttyök,általában az arcon,és folyékonyabb,büzős széklet.
A súlya nem olyan kicsi szerintem,ekkora egy ismerős kislány is,de ő már lassan 14 hónapos.
2/10 A kérdező kommentje:
KOSZONOM A HEJZET AZ HOGY MIOTA MEGSZULETETT VOLT KB 5X OJAN AZ ARCA MINTHA KIFUJTA VOLNA A SZEL DE 4 NAP ALATT ELMULT NEM TUDOM MI TEVO LEGYEK LEHET EMIATT NEM HIZIK ELEGET ES NEM ESZIK JOL MOSTANABAN MEG NAGYON KEVESET TEJPORBOL IS CSAK 3X 130 ES 180 KOZOTT
2010. jan. 9. 08:03
3/10 A kérdező kommentje:
A SZEKLETE AZ CSAK EGYSZER VOLT FOJEKONY HASMENES ES BUZOS MEG HANYT IS MOST DECEMBERBEN AKKOR KORHAZBAN TOLTOTTUNK EGY HETET KULONBEN SZORULASOS BABA
2010. jan. 9. 08:04
5/10 A kérdező kommentje:
Miert ordibalok hogy nagybetuvel irtam, kulonben igen felek kisse mert mar elegem van abbol hogy minden az en gyerekem sujgyarapodasa korul forog miota szegenykem megvan a vilagon
2010. jan. 9. 08:25
6/10 anonim válasza:
nekünk sok széklete volt!és mivel nem volt ideje megemészteni a tejet mert rögtön kifosta nem gyarapodott !De ezt egyszerűen meg tudja állapítani egy gasztroenterológus lactoz terheléssel!és nem kell találgatnod....
7/10 A kérdező kommentje:
igen voltunk es a ver teszt nem mutatott ki de az orvos ennek ellenere is azt mondja hogy lehet az
2010. jan. 9. 08:57
8/10 anonim válasza:
az utolsó vok akkor biztos nem az a vér kimutatta volna!!!!mennyivel született?
9/10 A kérdező kommentje:
3 kg-val szuletett most pedig kb 8 kg
2010. jan. 12. 21:07
10/10 anonim válasza:
akkor megduplázta a születési súlyát ne aggódj!és hogy vagytok mostanában hány széklete van 1 nap?mit eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!