Inni szeretnék a 3 literes mosógéles flakonból, de mivel mossam ki?
Figyelt kérdés
Sima vízzel már öblítettem és összevissza ráztam, valamint forróvízzel "áztattam". Már nem habzik a víz benne, de az illata még mindig erős és tettem bele innivalót de érezni a mosógél ízét rajta. (tudom, hülye ötlet mert miért pont ebből akarok inni, de azért megköszönném a hasznos válaszokat)2009. aug. 8. 20:43
11/14 anonim válasza:
Végülis csak hárman írtuk meg egyszerre a fazekas-lábasas ötletet :D
12/14 anonim válasza:
de aranyos a kérdezö :D bocsiaz offért:)
13/14 anonim válasza:
22:19 - szerintem meg egy igazi idióta. Most ha nem lett volna ez az oldal akkor megmérgezi magát? Mondjuk lehet jobb is lett volna, legalább egy hülyével kevesebb. És akkor ilyeneknek van szavazati joguk, atya ég!
14/14 A kérdező kommentje:
Te valamit nagyon elk*rtál az életedben és most itt töltöd ki te p*cs. Ez csak egy szimpla kis p*csa kérdés amit ráadásul félreértettél a csökevényes agyacskáddal. Megcsináltam a teát és éreztem rajta az ízét, épp azért jöttem ide hogy megkérdezzem, mit csináljak, nem ittam volna meg. Te meg mindjárt el is filózol az egész életemen meg szavazati jogomon. Itt is látni milyen egysejtű primitív lény vagy, még mindig azt hiszed hogy szavazással bármi javulás is lesz? lol nagyon el vagy tévedve, és onnan már nincs visszaút, irány a temető és ásd el magad, te örök vesztes.
2009. aug. 11. 02:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!