Inni szeretnék a 3 literes mosógéles flakonból, de mivel mossam ki?
Figyelt kérdés
Sima vízzel már öblítettem és összevissza ráztam, valamint forróvízzel "áztattam". Már nem habzik a víz benne, de az illata még mindig erős és tettem bele innivalót de érezni a mosógél ízét rajta. (tudom, hülye ötlet mert miért pont ebből akarok inni, de azért megköszönném a hasznos válaszokat)2009. aug. 8. 20:43
1/14 anonim válasza:
miért akarsz te vegyszeres flakonból inni?
Ottvan a háztartásba más használható ivóeszköz is nem?
2/14 anonim válasza:
hát szerintem ne próbálkozz ezzel... van pohár, azt arra találták ki hogy abból igyál.
3/14 anonim válasza:
Semmilyen vegyszeres flakonból nem lehet inni soha. Még virágot locsolni se lehet belőle.
4/14 anonim válasza:
Mivel műanyag beszívhatta a vegyszereket és ezeket semmivel nem tudod kitisztítani belőle. Én sem értem miért pont ebből akarsz inni. Pohárra nem futja vagy meg akarod mérgezni magad?
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, de nem lettem okosabb.
Nincs itthon most két literes üveg, a boltok zárva, szomszédnak sincs, én meg bolero-t innék(vízbe keverendő por). Csak ezt találtam. Lehetetlen tisztára mosni?
2009. aug. 8. 20:54
6/14 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam hogy beszívta a gélt, ezért "áztattam".
2009. aug. 8. 20:55
7/14 anonim válasza:
Keverd meg egy fazékban, vagy tálban:)
8/14 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztass...ha nincs flakonod akkor keverd össze egy nagy tálban a bolerot vagy egy fazékban, de könyörgöm nehogy már a mosószeres műanyagizéval próbálkozz!
9/14 anonim válasza:
Inkább keverd össze egy lábosba vagy egy tálba, fazékba,teafőzőbe,turmixba.
10/14 A kérdező kommentje:
Tényleg! Ez eszembe se jutott! Köszönöm megkaptam a választ, majd felkeverem valami edényben.
2009. aug. 8. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!