Hogy tetszik a CO2-m, X-fire energia italos flakonból?
Figyelt kérdés
Kéne mellé még egy tartály, de ahhoz lusta vagyok.
Csak félig van cukor+élesztő+vízzel.
Lerakom a földre, de hétvégére itt hagyhatom, vagy bele fog habzani az akváriumba?
2011. jún. 4. 02:37
2/5 gfero válasza:
nálam is csak 1 van és még soha nem folyt vissza bár lehet hogy csak szerencsém volt nem szabad felénél többet rakni.valamiért nekem a 2 palackos soha nem akart működni biztos valamit rosszul csináltam így tehát maradtam simán az 1 palackosnál.
3/5 Platypus válasza:
Na ezért panaszkodsz te az élesztőszagra. A 2 palackosból semmiféle szag sem jön ki és garantáltan nem kerül be az akváriumba a lé. Szerintem az sem szerencsés, hogy átlátszatlan a flakonod, így nem látod hogy áll a trutyi benne.
4/5 anonim válasza:
a trutyival nem kell foglalkozni de a 2palack sokkal jobb mert a 2.ban levő víz megszűri az egészet és nem lesz bűz meg apró kis élesztő darabok.
5/5 A kérdező kommentje:
Áh nem is érzem a szagot csak ha nyitva van :)
De úgy az élesztő szagát valamiért utálom akkor is ha csak a kockát fogom a kezembe. Najó, kicsit kiöntök belőle, aztán lépek.. Kössz mindenkinek.
2011. jún. 4. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!