Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért puffad fel mindenféle...

Miért puffad fel mindenféle ételtől a hasam?

Figyelt kérdés
Reggel még nagyon lapos a hasam!:D Eszem pár falatot és már fel is puffad:S Nagyon zavar! Mit tudnék csinálni? Mitől van ez?
2009. aug. 7. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
velem is ez van :s én kerülöm már a szénsavas cuccokat.. de nem sokat segít
2009. aug. 7. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
:(
2009. aug. 7. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:

nekemis, sőt méga sokáig nemeszem, és már baromira éhes vagyok, akkoris felpuffad :D én nemtaláltam eccerűen erre semmilyen megoldást. nemtudom mitől van.

volt h csak párolt zöldségeket ettemm, meg fehér húst, a hasam kicsit ugyan laposabb lett, de leis fogytam vagy 6 kilót, úgyhogy ezzel inkább felhagytam. meg aínnyira látványosan nemis lett laposabb. sztem csak azért, emrt eleve lefiogytam,.

de én ígyis vékony vagyok, és engemis baromira idegesít h a hasam így elrondít

2009. aug. 7. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Na akkor had segítsek nektek! :)

Én is így voltam/vagyok ezzel!

Két éve kiderült,hogy ételallergiám van,de most újra kezdődött,a doki szerint valószinű,hogy egy újabb ételre lettem allergiás(szerintem többre is).

A bőrgyógyászatokon lehet kérni ételallergia tesztet.

De csak olyan a jó amit bőrön végeznek,vérből nem mindig lehet kideríteni. Ehhez ragaszkodjatok,ha a körzeti doki vértesztre akar elküldeni.

2009. aug. 7. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2009. aug. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!