Egész árpa és tönkölybuzaszemeket csak vízben megfőzve, mindenféle ízesítés nélkül este lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy egészséges, de hízlal-e, tehát lehet-e este enni?2011. febr. 8. 09:17
1/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet, de minek kínozod magad? Inkább tegyél fel egy kislábasba 2dl vizet, bele 3 kanál kukoricadarát, csipet sót, és addig kavargasd, amíg besűrűsödik.5 perc. Öntsd tányérra, és csurgasd meg valamilyen lekvárral. Finom, nem hizlal,rostban gazdag.Tehetsz rá darált mákot, vagy diót, enyhén cukrozva, vagy kakaót.
2/5 anonim válasza:
Az árpa, vagy a tönkölybúza jó, de sokára puhúlnak meg. Én hajdinát, vagy kölest használok, vagy a kukoricadarát. Ezek sokkal hamarabb megfőnek, és lehet őket ízesíteni, vagy köretként használni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Nekem ez nem kínzás, nagyon szeretem. Sőt még a párom is szereti, pedig ő nincs is a gyomra miatt rászorulva, hogy ilyet egyen, mint én. A mákot nem bírom, a diót is csak alkalmakként, kis mennyiségben. Este lekvárt nem ennék, a benne lévő cukor miatt. Különben is abból már kifőtt a vitamin, nem? A hajdinát nem szeretem. A kölest megpróbálnám. Mennyi ideig kell főzni? Én az árpát és t.buzát fél órán át szoktam csak, igaz, előtte legalább egy óra hosszán át áztatom.
2011. febr. 13. 10:29
4/5 anonim válasza:
A kölest csak 10-15 percig kell főzni. A kukoricakását is lehet enni minden ízesítés nélkűl, de tehetsz rá tejet, kefírt, vajat,sovány túrót.Én ebédre is szoktam főzni kölest,és akkor összekeverem egy doboz halkonzevvel, vagy egy tőkehalmájjal.
5/5 anonim válasza:
Van egy diéta, aminek a lényege, hogy naponta 6-7 szer kell enni, de mindig csak 15 dekányi mennyiségben. ez vonatkozik a 3-szori gyümölcsre, és a 4-szeri növényieredetű táplálékra. A húsféléket esetleg egyszer ajánlatos fogyasztani.A leves, ásványvíz, esetleg cukormentes gyógytea legyen napi 2 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!