Az árpa, a rozs és a zab mennyire savasítanak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 16:29
2/3 anonim válasza:
A savasítás csak humbug, de van, akinél mégis működik.
3/3 anonim válasza:
Minden szénhidrát savasít, csak minél lassabban szívódik fel, annál kevésbé! Tehát ha sok rost van benne: pl zab, lencse, hajdina - akkor lassan szívódik fel. Ha gyorsan szívódik fel, akkor baromira savasít: cukor, liszt
De megsúgom: az embernek NEM természetes tápláléka a gabona, teljesen el lehet hagyni..
Ha lúgosító ételeket keresel: nyers zöldségek, és lúgos ásványvizek (pl Theodora)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!