Dr. Lenkei vitaminok ugyanazok mint a Vitaking vitaminok?
Semmiben sem különbözik, Lenkei elmehet az anyjába...
Ír egy könyvet, hogy a gyógyszerlobbinak micsoda hatalma van és a vitaminokban is alig van valami, erre ugyanazt kezdi el csinálni ő is, csak gazdagodni akart, semmiben nem jobb az ő vitaminja sem, mint a többi.
Dr.LEnkeinek van stilusa. Nagyon szimpatikusnak talaltam es egyetertettem azzal, amit az egeszsegrol es a gyogyszerekrol tartott,
de mar megdobbentem, amikor eloallt a sajat vitamin keszitmenyevel, mivel ellenzi az amerikait, holott a Bronson marka egy nagyon regi vit. keszitmeny, de a sajat vitamin kapszulait, mint csodaszert mutatott be! Nem tudunk arrol, hogy ezeket a vitamin keszitmenyeket bevizsgaltak, mikor engedelyeztek, fogadtak el hivatalosan is pl.? A szomoru az, hogy nagyon sok hamis gyogyszer van a forgalomban, de ezt is oda sorolnam, szemelyesen nem bizom benne, hogy valoban annyira hatasos is lenne, s nem beszelve a mennyisegrol, amiket tanacsol, hogy fontos a szervezet szamara, mivel nincs ket egyforma szervezet pl. lehet, hogy az egyiknek szuksege van a potlasra, de mar a masiknak nincs!
3-as:
A Bronson-ok jó vitaminok, Linus Pauling is azokat szedte.
Lenkei vitaminjai is jók szerintem. Összességében nem sok Magyarországon forgalmazott vitamint lehet hozzájuk hasonlítani.
A Vitaking szerintem a Lenkei alá gyárt; kb. annak a bevezető szintjét képviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!