Anorexia vagy bulémia?
Amúgy olyan hülyék vagytok, már bocsi :(:(
picit gugliba szétnéznétek, olvasgatnátok ezekről a betegségekről, és szerintem rájönnétek, hogy ez nem jó nektek. vagy dokihoz kéne fordulnotok:(
amúgy ne hánytasd magad. csak azért, mert a gyomorsav visszakerül a nyelőcsődbe és szétmarja...de totálisan. nem tudom betegség miatt hánytál-e már? ha visszaemléxel arra, akkor nem rémlik valami olyasmi, hogy sok hányás után fáj a torkod? nah remélem eszedbe jutott...
drukkolok ahhoz, hogy elérd a kívánt testsúlyt. de ne így légyszi! magaddal cseszel ki.
bodybuilder.hu/alapismeretek--> gugliba írd be, és olvasd el. ott hasznosak az infók. valamint fuss/kocogj/tempósan sltálj napi 40-50 percet és tornázz. sok gyümi, zöldség, fehérje, kevés szénhidrát. hidd el, hogy hatásos
kitartás:) és fel a fejjel :)
ja azt kihagytam, hogy ha sokáig nem eszel, és utánna viszel be táplálékot, akkor azt az összeset el fogja raktározni a szervezeted ZSÍRKÉNT, ezzel felkészülve a következő koplalásra. tehát zsírosabb leszel, mint voltál. napi 5xi rostokban gazdag evés szükséges!
sok sikert. ha nem bírod egyedül, kérj segítséget. akár itt, akár barátoktól, családtól, akár egy orvostól! de a hánytatást meg a koplalást felejcsd el.
szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!