A brokkoli levespor is tartalmazza a brokkoli antioxidáns és más jótékony hatását?
Figyelt kérdés
Kiváltható a főzőcskézés levesporral? Ugyanaz a hatása a levesporoknak mint a friss zöldségnek?
Valószínűleg nem, de aki táplálkozástudományi szakértő, az leírhatná a "tudományos" válaszát. Aki tényleg ért hozzá, nem tippelgetni :) hogy szerintem nem stb. Mert én is azt mondom hogy szerintem nem, de nem értek hozzá, mit tesznek a levesporba.
2012. szept. 18. 13:19
1/3 anonim válasza:
Minél jobban feldolgozzák, annál többet veszít a tápértékéből és az antioxidáns és egyéb tatalmából.
A levesporban meg minden szr van, én meg nem enném.
2/3 anonim válasza:
Természetes hogy tartalmazza ha nem is 100%-ban olyan mint a friss zöldség de messze nem annyira rossz mint azt sok hozzá nem értő állítja.Ami óta a liofilizálást kidolgozták nagyon sok anyagot ki lehet szárítani.
Vegyész
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 18. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!