A Picwick zöld tea hatékony?
Sziasztok!
1.
Kezdő zöld tea fogyasztó vagyok,és szeretném tudni hogy a picwickes zöld tea ugyan úgy hat a szervezetre mint egy drágább termék?
Hiszen kb fele annyiba kerül mint egy külföldi márka.
Azt elhiszem hogy a külföldinek jobb az íze de én nem azért iszom hanem sport mellé fogyni.
Szóval a Picwick zöldteában is megvannak ugyan azok pozitív hatások (mint PLD az antoxidáns,szabadgyökök megkötése)amik egy minőségibbnek??
2.Hány filter fogyasztást javasoltok ebből a fajtából ??egynap?
Apró kiigazítás a "Zöld teát Indián kívül nemigen találsz"-hoz: Jujj!
No például a fantasztikus Georgiai (Grúzia), és még számtalan. Jajj-pán...
Kedves V-Alaque!
Elemi iskolai tudásanyag:
Tbiliszi nem egészen 3000 Km.
India meg célállomástól függően 8-9000 Km.
Eszem a zúzádat te kis epeömledék analfabéta.
(Elnézést a kérdezőtől!)
Kedves névtelen mindentudó!
Legalább annyira örülök annak, hogy sikerélményt szereztem neked égbekiáltó tudatlanságommal, mint annak, hogy megragadtad a hozzászólásom lényegét.
Engedd meg, hogy én, méltatlan halandó, bocsánatodért esedezzek, te minden emberi gyarlóság felett toronymagasan szárnyaló félisten, te tudományos tények éber őrzője és védelmezője!
Tengermély tisztelettel:
Alaque
Kedves kérdező!
Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdés....
A picwick teákban előfordulnak ezek az anyagok azonban ezeket a filteres teákat -mint a Picwick zöld teákat is-: Színezik,aromával oltják be és lehetne tovább sorolni. Ezért nagyobb kúrákhoz nem ajánlanám.
Egy napra 3 csészényi Teát és fontos,hogy ne csak teát igyál,hanem vizet is vigyél be a szervezetedbe.
Ezek mellett magas polifenol tartalmú teák közé sorolhatjuk a *Rooibos!! teát ill. fekete teát is.
Én hallottam egy másik teáról ami "fogyaszt" azaz elősegíti az emésztést. Ez a Aloe vera-s zöld tea.
*Szerintem a legfinomabb teák közé sorolhatjuk és a hatása is igen erős! :)
Ha van mág valami kérdésed írj nyugodtan :)
Ha fogyasztás az elsődleges cél akkor a Jázmin tea is nagyon hatásos e téren :)
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!