Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Picwick zöld tea hatékony?

A Picwick zöld tea hatékony?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1.

Kezdő zöld tea fogyasztó vagyok,és szeretném tudni hogy a picwickes zöld tea ugyan úgy hat a szervezetre mint egy drágább termék?

Hiszen kb fele annyiba kerül mint egy külföldi márka.

Azt elhiszem hogy a külföldinek jobb az íze de én nem azért iszom hanem sport mellé fogyni.

Szóval a Picwick zöldteában is megvannak ugyan azok pozitív hatások (mint PLD az antoxidáns,szabadgyökök megkötése)amik egy minőségibbnek??

2.Hány filter fogyasztást javasoltok ebből a fajtából ??egynap?

2012. júl. 4. 15:05
1 2
 11/19 Alaque ***** válasza:
Hát szerintem a zöld tea, az az, amiben zöld színű tealevél van. Amiben nincs tealevél, azt nem is tudom, miért hívják teának.
2012. júl. 24. 17:37
 12/19 Theorba ***** válasza:

Ha jól látom, nem nagyon akar "zöld"ágra vergődni ez a topic.

Ha élhetnék egy szerény javaslattal:

a Google keresőből a "zöld tea" beütésére kidobott

nagyjából 540 000 találatból mondjuk a hat elsőt elolvasni.

Sok sikert!

[link]

2012. júl. 24. 23:13
 13/19 anonim ***** válasza:
A pickwick teak nem a legjobbak. Viszont a minoseg sem artol fugg a leginkabb. Van tobb fele, pl ami nem filterezett meglehet jobb, es erosebb is, es nem dragabb (mivel nem filterezett). Viszont jobb mint a semmi! :-))
2012. júl. 24. 23:16
 14/19 Alaque ***** válasza:
Egyébként meg tényleg érdemes másmilyent venni. A Pickwick nem a legjobb minőség. Finom meg illatos meg minden, de szerintem eléggé reklámmárka, vagy hogy mondjam.
2012. júl. 25. 14:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Én úgy tanultam,hogy a Jázmin teát úgy csinálják,hogy a ZÖLD tea leveleket kiterítik és jázmin virággal hintik be.(az illó belekerül a fermentálódó tealevélbe) Tehát a igazad volt Kedves Kérdező.Zöld tea az alap :)

Picwick-et még mindig nem ajánlom :D Tegnap direkt megnéztem és 540Ft-ért lehet venni jó minőségű Zöld teákat(vagy zöld tea alapú teákat. Tesco-ban néztem).

7. és 9. Voltam :D

2012. júl. 25. 17:56
 16/19 A kérdező kommentje:
ÉS miért fogyszt jobban egy jázmin mint egy natúr? :D
2012. júl. 31. 18:10
 17/19 anonim ***** válasza:

16. vagyok.

A jázmin tea feloldja a zsiradékot és mindezek mellett segít az emésztésben is. És ami nagyon elősegíti a fogyást,hogy található benne a úgy nevezett flavonol vegyület. Ez nem más mint egy olyan anyag ami elősegíti az anyagcsere folyamatát. Ezek termelnek pl.: antioxidánsokat -ami megszünteti a rossz szabad gyököket-.

Ezt a bizonyos flavonol vegy.-et megtalálhatod még a sötét gyümölcsök héjában is. Mint pl.: kék szőlő, kék áfonya vagy ha egészséges mennyiségű vörös bort iszol.

Remélem nem voltam túl tudományos :)

2012. aug. 1. 09:53
 18/19 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy mennyire hatásos, viszont nagyon finom:) biztosan jobb mintha egyáltalán nem innád:)
2012. szept. 26. 22:37
 19/19 _Geri_ válasza:

Ha igazi teát szeretnél inni, legyen az zöld tea vagy bármi más, szerintem kerüld a filteres teákat, és vegyél kimérten teafüvet.

A mennyiséget tekintve nem ajánlatos túlzásba vinni, mert a zöld tea koffeint is tartalmaz amellett, hogy segíti az anyagcserét, és sok benne az antioxidáns. A legjobb mondjuk reggel egy bögre és ebéd után (kávé helyett).

2014. jan. 21. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!