A Picwick zöld tea hatékony?
Sziasztok!
1.
Kezdő zöld tea fogyasztó vagyok,és szeretném tudni hogy a picwickes zöld tea ugyan úgy hat a szervezetre mint egy drágább termék?
Hiszen kb fele annyiba kerül mint egy külföldi márka.
Azt elhiszem hogy a külföldinek jobb az íze de én nem azért iszom hanem sport mellé fogyni.
Szóval a Picwick zöldteában is megvannak ugyan azok pozitív hatások (mint PLD az antoxidáns,szabadgyökök megkötése)amik egy minőségibbnek??
2.Hány filter fogyasztást javasoltok ebből a fajtából ??egynap?
Ha jól látom, nem nagyon akar "zöld"ágra vergődni ez a topic.
Ha élhetnék egy szerény javaslattal:
a Google keresőből a "zöld tea" beütésére kidobott
nagyjából 540 000 találatból mondjuk a hat elsőt elolvasni.
Sok sikert!
Én úgy tanultam,hogy a Jázmin teát úgy csinálják,hogy a ZÖLD tea leveleket kiterítik és jázmin virággal hintik be.(az illó belekerül a fermentálódó tealevélbe) Tehát a igazad volt Kedves Kérdező.Zöld tea az alap :)
Picwick-et még mindig nem ajánlom :D Tegnap direkt megnéztem és 540Ft-ért lehet venni jó minőségű Zöld teákat(vagy zöld tea alapú teákat. Tesco-ban néztem).
7. és 9. Voltam :D
16. vagyok.
A jázmin tea feloldja a zsiradékot és mindezek mellett segít az emésztésben is. És ami nagyon elősegíti a fogyást,hogy található benne a úgy nevezett flavonol vegyület. Ez nem más mint egy olyan anyag ami elősegíti az anyagcsere folyamatát. Ezek termelnek pl.: antioxidánsokat -ami megszünteti a rossz szabad gyököket-.
Ezt a bizonyos flavonol vegy.-et megtalálhatod még a sötét gyümölcsök héjában is. Mint pl.: kék szőlő, kék áfonya vagy ha egészséges mennyiségű vörös bort iszol.
Remélem nem voltam túl tudományos :)
Ha igazi teát szeretnél inni, legyen az zöld tea vagy bármi más, szerintem kerüld a filteres teákat, és vegyél kimérten teafüvet.
A mennyiséget tekintve nem ajánlatos túlzásba vinni, mert a zöld tea koffeint is tartalmaz amellett, hogy segíti az anyagcserét, és sok benne az antioxidáns. A legjobb mondjuk reggel egy bögre és ebéd után (kávé helyett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!