Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire károsak ezek az...

Mennyire károsak ezek az anyagok a szervezetbe kerülve: klorofill és klorofillin rézkomplexek?

Figyelt kérdés

Szeretem kipróbálni az új ízeket, ezért (hosszas vacillálás után) vettem egy wasabi ízű chipset, hogy legalább egyszer kipróbálja milyen.

Otthon olvastam el a hátulját, melyen a fent említett anyagon színezékként voltak feltüntetve.

#káros #chips #klorofill #színezék #klorofillin #rézkomplex
2012. szept. 11. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, a klorofill a növényekben van. A fotoszintézishez kell.

Szerintem egy zacskótól nem lesz bajod.

2012. szept. 11. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha káros lenne nem árulnák 4000e Ft ért fél literes palackban . Nem hogy káros hanem egészséges vérszaporító ,béltisztító méregtelenítő ,a klorofill gyakorlatilag a növény vére , a rézkomplexes meg csak annyiban tér el hogy ott nem magnézium hanem réz van a molekula közepén ami összetartja.
2013. szept. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!