Valaki, akinek sikerült legyőznie a kóros soványságot?
Figyelt kérdés
Nem anorexiára gondolok, se nem magát hánytatóra, hanem olyanra, aki nagyon-nagyon sovány volt, gyengének érezte magát, egyszerűen akiben nincs élet, és sikerült végre felhíznia. ://////
Kezdek depressziós lenni ettől :(
2012. szept. 5. 18:17
1/1 anonim válasza:
Nem tudom én mindig is nagyon vékony voltam, viszont egész erős. Futó voltam, aztán váltottam sportágat és a kondimmal soha nem volt gondom. Szóval nem feltétlenül gyenge minden sovány. Szerintem a sport sokat segítene neked is. Nem kell megerőltetni csak szépen lassan fokozatosan. Nekem az étvágyam is jobb lett. Viszont most, hogy híztam pár kilót (így is csak 47 kiló vagyok) már nem érzem azt a nagy erőt bennem. Nem tudom miért. Én úgy gondolom valami betegség oka is lehet a gyengeség, engem vizsgáltak vashiányra, pajzsmirigyre semmit nem találtak. Lehet, hogy neked is jó lenne egy ilyen, mert szerintem maga a soványság (ha nem társul hozzá étkezési zavar), nem feltétlenül okoz gyengeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!