Hogyan hízzak? Nem birok sokat enni! Hogyan tudnák hízni?
Mert elég vékony vagyok,16f 65kg+-,184cm
11/24 anonim válasza:
Az úszás valóban segíthet. Reggel előtt menj úszni, garantáltan megéhezel. Hatásos lehet még a Béres csepp, vagy valamilyen felnőtteknek kitalált tápszer (én is kaptam ilyet, örökké éhe voltam tőle). Ha elutazol 1-2 hétre olyan helyre, ahol oxigéndús a levegő, az is meghozza az étvágyat. Ha egyik sem jön be, menj orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad, nem vagy-e mondjuk lisztérzékeny, vagy ilyesmi!
2012. szept. 5. 14:19
12/24 anonim válasza:
Még valami: inkább sokszor egyél keveset, csak annyit, amennyi jólesik és igyál sokat (rostosat is), valamint kerüld a stresszt! Ha van valami lelki bajod, csak fogyni fogsz. Szóval rendezd fontosabb kapcsolataidat!
2012. szept. 5. 14:24
13/24 anonim válasza:
A gyermekemnek voltak hasonló gondjai.
Azt a tanácsot kaptam, egy idősnénitól, hogy este lefekvés előtt egy bögre mézestejet igyon. ma már fogyizik.
2012. szept. 6. 09:57
14/24 anonim válasza:
Vegyél tömegnövelő szert, az biztos rak rád kilókat.
2012. szept. 6. 17:26
Olvastam itt a kommenteket, nem kell lehurrogni élből valakit! Tényleg van olyan alkat, aki nehezen hízik. Én éppen nem ilyen vagyok mondjuk :-), de vannak 40kilós lányismerőseim, akik nagyon is szeretnek enni.
Én is egyébként az úszást tudom ajánlani. Meg sok szénhidrát és hús hozzá, izmot biztos lehet szedni vele. Ha viszont továbbra sem jön fel semmi, akkor érdemes egy orvossal beszélni
2012. szept. 7. 16:58
Nem kell sokat enni de ha rendszeresen teszed akkor rajtad marad.
Próbálj meg mindig ugyan abban az időben étkezni és meg lessz a hatás.
Én is vékonyka voltam bevonulás előtt és amikor jöttek hozzám a katonasághoz csak ámult bámult az egész család.
2012. szept. 7. 17:55
17/24 anonim válasza:
Kaloria dus kajakat egyel, zsiroskenyer, olajos hal olajaval, kukorica, bab, kolbasz, szalonna, sult krumpli, a ser is legyen inkabb barna. Keruld a rostos eteleket, zoldsegeket, gyumolcsokat (kiveve banan, datolya, fuge amik kaloria dusak), buza korpa, rostos levek. Keruld a zsirszegeny eteleket mint a sovany tej, vagy joghurt, kefirt. Ez persze egyaltalan nem a helyes taplalkozas, de meg fogsz hizni tole az tuti. Szamold a kaloriakat is minden nap.
2012. szept. 9. 02:50
18/24 zolizoli70 válasza:
Erre nincs egyértelmű recept. Mindenki más alkat. Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled. 30 éves koromban 178 cm magas és 54 kiló voltam. Orvosnál is jártam, azt mondta hogy hízzak. Na jó, kösz, de hogyan. Aztán változtattam az étkezésemen, sportolni kezdtem. Most 42 évesen 80 kilós sportos alkatú izmos pasi vagyok, és jól érzem magamat a bőrömben. És ami a fontos, hogy egészséges vagyok. Részletesen leírom neked, ha érdekel. e-mail-em: hgabor40@freemail.hu Sok sikert!
2012. szept. 9. 09:29
19/24 zolizoli70 válasza:
Csak röviden, hogy miről is volt szó: rendszeres napi 5 étkezés, nem sok, de bőséges. Heti 3 szor edzőterem. Probiotikum, sportolóknak készített fehétjés turmix, plusz vitaminok, és ásványi anyag tabletta. Első hónapban feljött 3 kiló, aztán fél év alatt még 7. A következő egy év alatt még 10, és még 6 kiló a mai napig. Néha újra lefogyok 4-5- kilót, de visszaszedem. Az ilyen fogyásra hajlamos személyeknek ugyanúgy kell figyelniük az étkezésre, mint a fogyókúrázóknak. :)
2012. szept. 9. 09:34
A legnagyobb baj azzal van, hogy nyámnyila vagy! Mit nyavalyogsz?!
Először azt írod, hogy nem bírsz sokat enni, aztán mikor mondják hogy egyél akkor meg hányásig zabálod magad. Na persze!
Tedd inkább rendbe az agyadat, mert mint már írták egy pluszban megivott jó bögre tejtől is el lehet idővel hízni.
2012. szept. 10. 11:58
Kapcsolódó kérdések: