Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Lenne egy "kis" problémám.

Néhány napja jelentkezett az alábbi dolog nálam.

Éhes vagyok, de nem kívánom az ételt, és csak akkor eszem, ha már érzem, hogy fáj a gyomrom az éhségtől, és nem vagyok már jól. És akkor is csak pár falatot.

És ráadásul nagyon keveset eszem.

tegnap pl. 1-szer ettem. Ma kétszer, plusz egy kis vajaskenyeret.

Szerintetek mi lehet a probléma? Elsősorban nem az orvos érdekelne, hanem a véleményetek.

Előre is köszönöm.

12/L

2012. szept. 3. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szeretnék segíteni, de kevés az információ. Anyu kötelező jelleggel asztalhoz hív, amikor kajaidő van? Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora? Gondolom suliidőben is a reggelit, uzsonnát és a vacsorát otthon fogyasztod. Csak tippelek, nem tudom manapság hogy megy. Ő mit szólt a dologhoz?
2012. szept. 4. 01:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Öhm a mi "családunk" kicsit bonyolult..nem szeretném ország világ előtt kitárni.

Egyébként suliba csak ebéd van. Reggel nem eszek. Tízórait sem. Ebédet csak néha. (az a baj nálam, hogy csak azt eszem meg ami fogamra való.:()Aztán uzsonnát se. Néha néha eszek vacsorát. (amit általában szendvics, vagy amit otthon főztek.)

2012. szept. 4. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg 4-5x enni minden nap. Másképp visszamaradsz a fejlődésben, később meg majd mindenféle gyógyszert akarsz beszedni, hogy utólag orvosold a problémát. Most kell tenned, pontosabban enned ezért!
2012. szept. 5. 12:45
 4/5 anonim válasza:

Hát, én nem vagyok orvos, szóval nem sok mindent tudok mondani. Viszont ez a rendszertelen étkezés semmi jóra nem vezet, az tuti. A főtt ételek, vitaminok, fehérje hiánya bélrendszeri problémákat okoz, és mint előttem is írták: visszamaradhatsz a fejlődésben. Veszélyes dolog! Mindenesetre annyit megtehetsz, hogy reggel igyál meg egy bögre kakaót, egyél meg egy kiflit, aztán 10 óra körül, a hosszú szünetben egyél meg pl. egy túrórudit, vagy egy csokit. A levest ne hanyagold el, mert a főtt ételre szüksége van a szervezetednek. Délután 3 óra fele egyél valami kis szendvicset, vagy pl. pogácsát... és este még megehetsz egy almát. pl... Szerintem ez így belefér az egészségesbe. És persze sportolj valamit!!!!! és igyál sok vizet! szerintem ennyi... próbálj meg lassan rászokni a rendszeres étkezésre. Nem szeretnék turkálni a családi életedbe, de szerintem ha elmondod az anyukádnak a dolgokat, szívesen segít neked.

remélem segítettem....

2012. szept. 6. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Sportolok, lovagolok. Utolsó, köszönöm, megpróbálok ráállni arra amit mondtál! Köszönöm!
2012. szept. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!