Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ugye semmi bajom nem lesz a...

Ugye semmi bajom nem lesz a hagymától?

Figyelt kérdés
Véletlenül benyomtam 1 fej vöröshagymát, meg 3 gerezd fokhagymát. Nem lesz bajom tőle, ugye? Elbambultam pár percig és csak úgy magában megettem. Nővérem szólt rám, amikor már a 4. gerezd fokhagymáért nyúltam. -_-"

2012. aug. 28. 18:47
 1/3 Shai-Hulud ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz. A hagyma is de a fokhagyma különösen jót tesz az emésztésnek, rengeteg antioxidánst tartalmaz, erősíti az immunrendszert.

Csak büdös. Mielőtt emberek közé mégy, alaposan moss fogat.

A sok fokhagyma pedig még a bőrön keresztül is kipárolog, jellegzetes szagot árasztva, egyeseknél az emésztőrendszerben gázokat termel (azaz szeleket okoz). Nem tart sokáig, de társaságban kellemetlen lehet.

2012. aug. 28. 18:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Szerencsére nem megyek társaságba még pár napig. Legfeljebb a családot boldogítom. XD

Egyébként azért kérdeztem, mert egy kicsit mintha hányingerem lenne...meg ég a gyomrom.

De akkor megnyugodtam! :)

2012. aug. 28. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

éghet a gyomrod a sok hagymától, tényleg egészséges főleg a fokhagyma!, reggel ha megeszel egy gerezdet jót tesz a vérnyomásodnak!

szerintem ma már ne egyél mást, vagy esetleg a gyomrodat megterhelő kaját, esetleg egy zsemlét, vagy egy kis kenyeret, nehogy kiboruljon az epéd!!!

2012. aug. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!