Milyen 'zsiradékot' ajánlotok diétás sütik elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Tök tanácstalan vagyok... Most margarint használok, de sok helyen olvasom, hogy nem jó, és inkább teavaj.. De nagyon magas a koleszterin tartalma.. ami nem túl jó..
Akkor most mit használjak?
Valamennyi kell a tésztába, de mostmár fogalmam sincs, hogy az a kevéske miből lenne jó..
2012. szept. 1. 17:09
1/3 A kérdező kommentje:
Kókuszzsír?
2012. szept. 2. 15:19
2/3 anonim válasza:
Golyóscsapágyzsirt.Sok benne a kalciummagnézium és az állami szubvenzió.
3/3 anonim válasza:
Olivaolaj!!! Ehhez képest a vaj és a margarin is fényévekre van egészség tekintetében. Én a sütikben mostanában MINDENT lecseréltem: vaj - olivaolaj, cukor - nyírfa,gyümölcs,édesítő, liszt - teljesk. tönköly+zabliszt, tojás - csak a fehérjét használom fel. Jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!