Pajzsmirigy alulműködésre milyen fogyókúra?
Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsokat kapni, vagy konkrét fogyókúra tippet pajzsmirigy alulműködésre, mert fogalmam sincs hogyan tudnám leadni a 10 kiló súlyfeleslegemet, ami ezért alakult ki.2012. aug. 27. 20:24
1/3 poiu válasza:
És a hormonrendszert nem tudják rendbe tenni? Izomnöveléssel valamennyire tudod növelni az alapanyagcserét, de gondolom, nő vagy... Mozgás mindenképpen jó, és Atkins vagy paleo, mert abból nehéz túl sokat enni.
2/3 anonim válasza:
Sikerült fogyni ?
Nekem most állapították meg a betegséget,ez megmagyarázza miért nem fogytam egy dekát sem,mikor heti 7 napból ötöt az edzőteremben rohadtam egy éven át.
Találtál valami módszert azóta ?
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült még:-(( Komolyan fontolgatom, hogy írok egy dietetikusnak, hogy adjon tanácsot.
Azt hallottam én is, hogy állítólag a hormonszint beáll egy idő után, de addig is hízok, sajnos:-((
2012. szept. 24. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!