Folyamatosan ennék. Igazából mindegy, hogy mit azok közül, amit szeretk, csak egyek. Mindig kell, hogy legyen vmi előttem, hogy legyen a számban. Hogy szokjak le erről?
foglald el magad, és lehetőleg ne otthon, úgy tűnik, nagyon ,,kísértő" a közeg, túl sok a kaja, ha nem akarsz enni, is eszebde jut, mert tele van a ,,raktár".
én a helyedben, ahogy már írták, megpróbálnék munkát taláni. amíg ez nincs, szervezz programot a barátaiddal, pl. ha túráztok egyet vagy a strandon hülyéskedtek, nem a kaján fog járni az eszed. menj a barátnőkkel divatot bámulni, csináljatok csajod programokat (pl. mindenki készít a másiknak egy új frizurát meg sminket...stb.:)
Ezek időigényesek, szórakoztatóak és nem a kaján jár majd az eszed.
ha van olyan tanfolyam, ami érdekel, iratkozz be! az lefogalna agyilag is!
31/L
Csinálj egy kis partit, és próbáld meg (ha a szüleid is megengedik) a nasik nagy részét felzabáltatni (: Ha mindenki eszi, akkor hamar elfogy, és nem lesz tőle bűntudatod, hogy etted meg mind :D
ha ez nem válik be, jól rágd meg a kajákat, meg a rágás telítettséget okoz, így hamarabb érzed úgy, hogy elég!
Az is okos megoldás, hogy programokra mész, de kényszerből tedd, mert az csak ront a helyzeteden! (:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Van amikor azért mondok le programokat, hogy itthon ehessek, inkább mkit magamhoz hívok. Az sem jó ha party-t rendezünk, mert ha elfogyik akaja, akkor megint veszünk. :S Nem kérhetem a szüleimet, hogy ők se egyenek. Rajtuk nincs felesleg, anyukámon egy nagyon pici... Dolgozni sem tudom, mert felszedtem 4 kg, régebben modellkedtem, de már nem is érdekel. Fotózásokra járok néha, de ez nem állandó. Hova menjek máshova dolgozni, Mekibe? :)
Tényleg az lenne a megoldás, ha lekötném magam. Az a lényeg, hogy minél kevesebbet legyek itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!