Dobjam ki a padlizsánkrémet, amit készítettem, mert veszélyes lehet?
Figyelt kérdés
utána szerettem volna olvasni, mitől lehetett kissé csípős ízű az elrakásra váró sült padlizsánom, mire azt találtam, hogy magas szolanin tartalma miatt nem túl ajánlatos étek, ha nincs maximálisan beérve. Nos, ezt egy nénitől vettem a piacon, nem volt fekete, csak simán sötétlila, és lila. Nem tudom ehetünk-e belőle. Tény, hogy nem is magoztam ki, csak átpaszíroztam később a magok kiszedése céljából.2012. aug. 8. 22:20
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem lesz tőle bajotok,mi un zakuszkát(román nemzeti étel) szoktunk csinálni belőle és egy idő után az is csípős lesz,de semmi baja nincs, meg nekünk se tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!