Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulímiás vagyok szerintetek?

Bulímiás vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
Most lehet hogy ez undorítóan fog hangzani de nagyon sokszor van az, hogy büfögök és feljön vele a hányás esetleg gyomorsav. Régebben sőt még mostanában is előfordul, hogy hánytattam/tom magam. Arra gondoltam, hogy lehet hogy bulímiás vagyok de pontosan nem tudom. Az osztályfőnököm is mondta, hogy ha sokat hánytatom magam akkor előbb-utobb az leszek. Elég sokrszor van az is, hogy éhes vagyok , eszem és utána már nem vagyok éhes de akkor is eszem. Szerintetek beteg vagyok?
2012. aug. 8. 03:42
 1/5 anonim válasza:
..hát ez nagyon hasonlít a bulimiához..és nem vagyok orvos,de szerintem..az. De mióta van ez? Mit érzel evés után?
2012. aug. 8. 07:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A bulímia ismérve az evés utáni bűntudat és ebből következik a hányás. Viszont lehet emellett valamilyen ételintoleranciád... vagy gyomorbetegséged. De ha hánytatod magad az már bulímia. Ebből adódhat pedig a savas felbüfögés.
2012. aug. 8. 10:02
 3/5 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: hát mondjuk fél éve. :/ Második válaszolónak hát hánytatom magam :'(
2012. aug. 8. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: Hát hányingerem van és utána hánytatommeg magam
2012. aug. 8. 23:37
 5/5 anonim válasza:

Figyelj....lenne pár kérdésem,de privátban. Benem bízhatsz! Tudom..ez most nem túl hihető,de hidd el bízhatsz. Mert én is keresztül megyek ezen..2 éve..

Írj üzit,ha vagy és dumálunk egyet :) nyugi nem harapok :D De azt majd kérlek áruld el mennyi idős vagy.

Első válaszoló voltam :)

2012. aug. 9. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!