Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Egy pár hete kezdődött, minden ételtől hányingert kapok, sőt ha eszem sokszor öklendezek közben. Nagyon sokat fogytam, voltam vele orvosnál is, de azt mondta, hogy minden rendben van, csak egyek.. Sokszor szokott elkapni egy roham is, mint pl csomót érzek a torkomban, mintha valaki folytogatna.. vagy pedig a szivem elkezd verni erősen és fulladok, mintha szaladtam volna egy pár kört.. Lehetséges hogy pánikbetegségem van?

2012. aug. 2. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Refluxra vizsgáltak? Hasi unltrahangon is voltál?

Ez sok minden lehet, reflux, pajzsmirigy gond, és egy kis pánikbetegség is, vagy kettő kombinációja, stb.

Biztos hogy rendesen kivizsgált és mindenhová elküldöttt a háziorvosod?

2012. aug. 2. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, voltam hasi uh-n, de csak egy 10mmes cisztát talált a bal vesémben.. azt mondta ezzel 120évig is elélhetek, nincs vele gond.. Pajzsmiriggyel is minden rendben van, pár napja mentem vissza az eredményért.
2012. aug. 2. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
A tüneteid alapján könnyen lehet.
2012. aug. 2. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Vérképed is teljesen jó? Gasztroenterológusnál is voltál?
2012. aug. 2. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Vérképemmel is minden rendben van azt mondta a doki, most voltam csütörtökön vérvételen, ezért vagyok tanácstalan.. már annyi mindent kipróbáltam, szedtem a B6ot is.. de semmi.. :/
2012. aug. 2. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam azon is, hogy elehet a melegtől van ez.. de.. az utóbbi időben nem igazán volt nagyon meleg..
2012. aug. 2. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Hányinger, öklendezéls, és erős fogyás nekem tavaly nyáron volt, amikor hirtelen sok savam lett (doki szerint) reflux, kapétam rá gyógyszert és egy idő után rendbe jöttem, a súlyom is visszaállt.

A csomó érzése a torokban és a gyors szívverés, fulladás viszont idegi alapon szokott lenni, ha egyébként minden rendben.

2012. aug. 2. 16:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. aug. 2. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!