Nem tudtam melyik topic-hoz írjak. Hogyan hízhatnék?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 172 cm és 45 kg. rengeteget eszek de egyáltalán nem hízok és engem ez nagyon zavar. Próbálkoztam vitaminokkal, azzal hogy számoltam hogy napi 2600kcal-t megegyek, de semmi, sportolni sportolok rendszeresen.2012. júl. 31. 12:25
1/1 anonim válasza:
Szerintem 16 évesen még növésben vagy. Én 20 éves koromig nem híztam semmit (úgy néztem ki kb mint egy csontváz, már orvosokhoz vittek a szüleim) onnan meg bumm. Voltam 120kg+ is a 198cm-emhez.
Ne foglalkozz vele, pár év múlva nem lesz ezzel gondod. Sportolj tovább nehogy átess a ló túloldalára, ahogy én. Nagyon nehéz volt fogynom kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!