Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék?

Hogyan hízhatnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 éves lány vagyok 140 cm magas és 27 kg m .Az orvos szerint is tragikus a súlyom . a magasságom is elég kicsi de az még hagyjám.Hogyan hizhatnák? Konkrét válaszokat szeretnék pontosan hány orakor és mit mennyit.Segitsetek. előre köszönöm a válaszokat és a seitséget
2012. márc. 7. 13:00
 1/7 A kérdező kommentje:
sportolok is és nem vagyok stresszes sem
2012. márc. 7. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
fehérje+szénhidrát a legfontosabb...
2012. márc. 7. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok az orvosodnak. Megjegyzi, hogy tragikus a súlyod és nem tesz semmit? pl. felírhatna vitaminokat, vagy valami étvágy növelőt. Az a helyzet, hogy felnőtteknél jól bevált módszer, hogy este lefekvés előtt jól bekajálnak, de a te korodban még inkább a rendszerességre kell törekedni, mert fejlődésben vagy.
2012. márc. 7. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
16 BMI alatt súlyos soványságról beszélünk. A tiéd 13.8. Biztos, hogy 27 kilogramm vagy és 140 centiméter?? Láttam a TVben egy lányt, talán a fókuszban volt, ő hasonló problémákkal küzd úgy, hogy eszik és mozog rendesen. Az orvosok sem tudnak mit kezdeni vele. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy egészségesen egyél akkor is, ha nem látszik meg rajtad, igyál sok folyadékot és ne kávézz, ne igyál alkoholt! Kerülj mindent ami ártalmas lehet a gyomor egészségére, nehogy ennél is súlyosabb legyen a dolog.
2012. márc. 7. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:

A sportot semmiképp ne hagyd abba mert az segít rávenni a szervezeted hogy tartalékokat képezzen a szervezetedben!

Egyél több húst,tojást és amit írtak, fehérje, szénhidrát.

A zöldséget,gyümölcsöt ne hagyd ki az étrendedből teljesen mert hasznosak. Csupán kevesebbet egyél belőlük!

Nem vagyok dietetikus tehát pontos étrendet nem mernék írni. Bocsi.

Ja és sütizz, mert az is lerakódik :)

2012. márc. 7. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia az én kislányomnak is hasonlóak voltak a paraméterei. Neki a Béres csepp sokat segített, esténként a vacsorához 15 cseppet kapott. Fél év múlva rendeződött a súlya, és egy nyár alatt nőtt 10 cm-t. Lényeg, hogy ne keseredj el, és fogyassz minél több minőségi élelmiszert. Nem a sütire gondolok, valaki fentebb ajánlotta, azt felejtsd el. Jó lenne, ha segítségedre lenne egy megbízható, következetes felnőtt.Esetleg az anyukád?
2012. márc. 9. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon k0sz0n0m a válaszaitokat sokat segitettetek
2012. márc. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!