Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék hízni. Hogy hízzak?

Szeretnék hízni. Hogy hízzak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy k*va kevés a súlyom nem szeretném ide írni :((

Hogy hízzak?Van valami tutira beváló módszer?.:D:$$$

2012. júl. 29. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Minden étkezés előtt fogyassz el fél deciliter házi szilvapálinkát, tehetsz bele mézet is. Rendkívül egészséges és hízlal.
2012. júl. 29. 09:59
 2/15 A kérdező kommentje:
azt elfelejtetttem mondani hogy 12 vagyok :DD xSS
2012. júl. 29. 10:04
 3/15 anonim ***** válasza:
G
2012. júl. 29. 10:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Gépezés közbe folyamatosan legyen nálad egy kis nasi és lehetőleg ne sokat mozogj max a karod mozgasd.
2012. júl. 29. 10:25
 5/15 anonim ***** válasza:

"azt elfelejtetttem mondani hogy 12 vagyok"

Akkor talán, hagyd kicsit későbbre a pálinkát. De egyébként tényleg rendkívül hatásos, elősegíti az emésztést és ütősen hízlal. Az orvosok egy kóros soványságban szenvedő hölgy ismerősömnek ajánlották akinek semmilyen gyógyszer sem használt, és ez segített, mikor elmesélte én is kipróbáltam és egy év leforgása alatt kb 10 kgot szedtem fel. :)

2012. júl. 29. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért az vicces, hogy az orvosok mindig csak akkor ajánlanak természetes gyógymódot, mikor a vegyszeripar összes remeke csődöt mondott. Néha nem is értem, hogy ők valójában a gyógyításra esküdnek fel, vagy a vegyszereladásra?
2012. júl. 29. 10:36
 7/15 anonim ***** válasza:
A gyógyításra esküdnek fel, de a gyógyszeriparnál vannak úgy nevezett orvos látogatók, akik fel szoktak ajánlani külföldi utazást stb, ha az adott orvos véletlenül az adott cég vegyszerei közül találna felírni egy adott mennyiséget a betegeinek. Szomorú dolognak tartom, hogy már az egészségügy sem szól semmi másról csak a profitról, és gyakran nehéz azokat a károkat még természetes gyógymódokkal is helyrehozni, melyeket a vegyszeripar okoz a betegeknek. Az orvosok alapból jót akarnak, és esküjükhöz híven gyógyítani szeretnének, csak ők sem tudják a vegyszerek mennyire károsak, ezért dőlnek be a gyógyszeriparnak.
2012. júl. 29. 10:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönömm a válaszokat! :D
2012. júl. 29. 10:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Egyél B-vitamint! Növeli az étvágyat.

Esetleg nézesd meg a pajzsmirigyed, lehet túlműködik...Mondjuk akkor izgága lennél, ennél ezerrel és még úgy is fogynál...

2012. júl. 29. 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Hízni a legkönnyebb dolog , aki szereti az édességeket ! ;) Ritka ember az, aki akármennyit ehet,egész nap eszik, és mégsem hízik el , tényleg egyél sok-sok édességet, kenyeret , és még stb . Ám én utólag azért ideírnám , hogy , a súlyod tényleg nem tudom , de elég rosszul teszed,hogy hízókúrán akarsz lenni , mert aztán nagyon elhízol , főleg,hogy most fejlődsz , és majd próbálsz lefogyni , de nem tudsz..
2012. aug. 1. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!