Tornázom, mert hízni szeretnék. Milyen ételeket kell ennem, hogy a tornától ne foggyak, hanem hízzak? 14L
14éves lány vagyok, és vékony vagyok. Inkább csak kerekedni, formásodni akarok, mert a többiek már mind változtak, nekem meg olyan "gyerekes" alakom van -.-
El szeretnék kezdeni itthon tornázni. De milyen gyakorlatokat? És miket kell ennem, hogy ne adjam le a tornázássalazt a kicsit is ami rajtam van? Kis izom kéne...
Légyszi adjatok tanácsokat.Elég sokat eszem, de nem használ.
Hát, ez nagyon kényes téma.
Én is mindig 48 kiló voltam a 165 magasságommal, pedig többet ettem, mint apukám.
Tornától csak még keskenyebb lettem :)
Most 55 kilónál tartok, de valami borzalom :D
A bordáim még mindig kilógnak, csak a pocakom kezdett lejjebb ereszkedni, kénytelen leszek megint tornázni, 1 éve hagytam abba...
Szerintem próbálj meg koncentráltan erősíteni, ha nem ugrabugrálsz, kevesebb kalóriát vesztesz.
21/L
Én 175 vagyok és 55kg.
Mostanában nm szoktam ugrabugrálni, főleg mióta tél van.
Akármennyit eszem nem hízok -.- Apukám is magas vékony,és elvilegrá hasonlítok, akk soha nem leszek olyan duci.
Ezért gondoltam h valami tornával javíthatok a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!