Ez jó hízókúra?
Figyelt kérdés
16L 162cm/40kg
Reggeli:1 croissant 2dl narancslé
Ebéd: 1 merőkanál tejberizs 1 nektarin
Uzsi: túrórudi
Vacsi: szendvics(benne:1 szelet csirkemell sonka fél paradicsom) 2dl narancslé
2012. júl. 21. 19:26
1/4 anonim válasza:
ezt hány napig csinálnád?én már most többet kajálok és ugyan ennyi kiló(csak épp 153cm) vagyok évek óta...egyél rendes főtt kajákat leg napi 1x,ne csak tejberizst,túrórudit,péksütit és szenyát!!!
17/L
2/4 anonim válasza:
Ez hízókúra?Reggelire szalonnás tarjás paprikás paradicsomos hagymás zöldséges lesütve ráütve pár tojás.Ebéd előtt gyümölcsök.Ebéd főtt étel:leves főétel esetleg desszert.Uzsonna:nyers zöldség.Vacsora valami könnyed kenyér sajt könnyű husi könnyen emészthető dolog hogy jól aludjunk és kíméljük a gyomrunk.Mert reggel kell megpakolni hogy hízzunk,és ne hájasodjunk hanem izmosodjunk.Persze emellett sok mozgás se árt hogy ne egy helyrerakódjon a cucc,hanem egyenletesen.És mivel reggel kell sokat enni nem árt ha délelőtt sokat mozgunk hogy a gyomor is dolgozzon és ne ülje meg a sok kaja.Amit leírtál az egy diétának tűnik kövér embereknek de ne haragudj hogy ezt mondom.
3/4 anonim válasza:
Nem zsírt kéne felszedni hanem izmot. Amit leírtál az még fogyókúrának se jó. Amit te írtál az semmire nem jó. Mellesleg ha annyi zsírt eszel amennyit előttem leírtak akkor úgy fogsz kinézni "mint egy tele sz*rt búvárruha". a test alakját az izmok adják. tömegnövelő étrend és súlyzós edzés kell.
4/4 anonim válasza:
ez nem hízókúra
reggeli szendvics-sajt, sonka,főtt tojás, zöldség, rozskifli
tízórai banán
ebéd leves, főttétel-rizs, krumpli, főzelék, hús, hal, zöldség-gyümölcs
uzsi mogyoró joghurttal, mézzel
vacsi szendvicsm ebédmaradék, zabpehely mézzel, tejjel
pótvacsi 1sz rozskenyér mézzel, házi lekvárral, tejjel vagy joghurttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!