Hízni szeretnék legalább 5kg-t. Csípőt és feneket szeretnék nagyítani, formálni, hogy letet?
Figyelt kérdés
14/l 50kg. Igazából bármennyit eszem,nem hízom nagyon sokat. Túl sok zsíros kaját nem eszem, nem mindent szeretek. Nem szeretnék kövér lenni,igazából sovány sem vagyok, de egy kis + még nem ártana. Inkább csak fenékre hízom,ahogy észrevettem magamon, a hasam viszonylag lapos.:) Szóval csípőre, fenékre, combra kéne még egy kicsi.2012. jún. 22. 14:28
1/1 anonim válasza:
Biciklizz sokat, akkor szép formás lesz a popsid meg a combod. Azt nem tudom, hogy mitől fogsz hízni, de ha izmos is vagy, mindenképp szebben fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!