Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Diabéteszesek! Csokoládé...

Diabéteszesek! Csokoládé pudingban mennyi a CH? Édesítővel készíteném.

Figyelt kérdés
Szilas csokipuding, nincs rá írva semmi adat. 180 g Ch-án vagyok, nem tudom kiszámolni így, pedig nagyon csorog a nyálam már valami finomság után.
2012. júl. 19. 20:02
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek hála az Istenkének!Tudod kisbabát várok, és nem szeretném, ha hozzászokna a kisbabám, ez az egyetlen ok, amiért nem eszem cukrot. (orvos tanácsára). Ha megszülök, ez a cukibaj el is múlik, ugyanis nálam hormonális probléma jelenleg. Iszonyat rossz lehet cukorbetegnek lenni, kaptam ízelítőt én is, és aki keményen tudja tartani a diétát csakis önmagáért teszi, szóval le a kalappal előttük. Úgy hozzászoktam ehhez a ch szegényebb étrendhez, hogy utána is tartani fogom, és kerülni fogom a szőlőcukrot és a fehér lisztet. Szerintem minden egészséges embernek ezt kellene tennie, hogy tényleg egészséges is maradjon. Persze cukor van rengeteg féle, (nem tudom te mire gondoltál, mikor írtál nekem) de ajánlom a nyírfacukrot, sokkal egészségesebb, pláne, ha cukis vagy. De ezt is mért mennyiségben. Kis utána járás, olvasás, keresés, és neked fog megtérülni hidd el, nem nekem. Jó egészséget kívánok!
2012. aug. 3. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!